RSS Feed

Monty Python a vândut 20.000 de bilete în mai puțin de un minut

vezi toate articolele de
27 Nov 2013 la 08:00 un comentariu 259 vizualizari.

Biletele pentru primul spectacol al grupului Monty Python din 2014 (va avea loc pe 1 iulie, la O2 Arena din Londra – 20 de mii de locuri) au fost epuizate în 43,5 secunde de la scoaterea lor la vânzare! Prețurile acestora au fost cuprinse între 33 și 113 euro.

Cei cinci membri ai grupului, septuagenarii John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones şi Michael Palin au anunțat că primul spectacol pe care-l vor prezenta împreună după 30 de ani de la ultimul lor film și se va numi One Down, Five to Go – îl va evoca pe cel de-al șaselea membru al echipei, Graham Chapman care a murit în 1989 de cancer la gât.

John Cleese a declarat într-o emisiune tv că spectacolul Monty Python va cuprinde câteva versiuni actualizate ale subiectelor clasice marca Python și mai puține noutăți pentru că: spectacolul nostru va fi ca un concert rock și atunci când oamenii merg la un concert rock ei se așteaptă să audă cântecele vechi ale trupei, sunt cu adevărat dezamăgiți dacă le servești noutăți. Pentru că biletele s-au vândut atât de rapid și cererea este mare, Monty Python va mai susține patru spectacole suplimentare pe 2, 3, 4 şi 5 iulie.

Una dintre cele mai populare scenete ale grupului a fost Dead Parrot (Papagalul mort), după un text scris de John Cleese și Graham Chapman, difuzată pentru prima dată pe data de 7 decembrie 1969 de către BBC. Sceneta descria conflictul dintre un client nemulțumit și un comerciant care au păreri diferite despre starea în care se află papagalul primului, dacă e mort sau viu. Gluma era menită să ironizeze eufemismele multe pe care preferă britanicii să le folosească în locul cuvântului moarte.

Pentru că lumea se plângea că prim-ministrului Margaret Thatcher nu are deloc simțul umorului, unul dintre cei care-i scria discursurile a convins-o să folosească câteva replici din sceneta Dead Parrot pentru a descrie Partidul Liberal Democrat. Liderii acestuia tocmai își aleseseră ca simbol de partid o pasăre galbenă. Ea n-a prea înțeles gluma pe care ar fi trebuit să o spună și l-a întrebat pe sfătuitor neliniștită: ești sigur că Monty Phyton ăsta este de-al nostru? John Whittingdale care era pe atunci secretarul său i-a răspuns: Sigur, este unul dintre simpatizanți. Așa că Margaret Thatcher a spus glumița în 1990, într-o conferință a Partidului Conservator al cărui lider era. Nu știa că Monty Python fusese de fapt unul dintre primele grupuri umoristice care o ridiculizase într-o emisiune a postului de televiziune public în urmă cu câțiva ani.

Serialul de comedie Monty Python’s Flying Circus a fost foarte apreciat de către britanici și a fost difuzat de canalul BBC între 1969 şi 1974.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 1 comment

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Pandora’s, platforma feminină de comentarii, bloguri şi opinii REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!